Αίολος Αγυιάς Α.Ο.

Get Adobe Flash player

Ευχαριστούμε Χρήστο!

Εχθές έκλεισε για μένα ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ως αθλητής στο άθλημα που αγαπώ το ΜΠΑΣΚΕΤ μετά από ένα απίστευτο αγώνα στον οποίο έγινε κατάθεση ψυχής από όλα τα παιδιά τα οποία είμαι περιφανος που είχα συμπαίκτες!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστηκα όλα αυτά τα χρόνια παίχτες, προπονητές, ανθρώπους του αθλήματος, με τις καλές και τις άσχημες στιγμές. Έκανα τις καλύτερες φιλίες στο χώρο αυτό.
Ο αντίπαλος στην αρχή, ο συμπαίκτης στην συνέχεια και ο προπονητής μετά, Ανδρέας Παπαδημητριου είναι η μεγαλύτερη φιλία που απόκτησα και τον ευχαριστώ για όλα και πιστεύω πως δεν του έχουν δωθει οι ευκαιρίες που έχουν δωθει σε άλλους για πιο ψηλά γιατί το αξίζει!
Δεν θα μπορούσα να φτάσω να παίζω μέχρι τώρα τα 42 μου χωρίς την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου, την αγαπώ και την ευχαριστώ για όλα!
Θα ήθελα να πω στα νέα παιδιά να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στο γήπεδο έχουν μόνο να κερδίσουν πράγματα.
Όταν άρχισα το ΜΠΑΣΚΕΤ τρέχαμε στα ανοιχτά γήπεδα να παίξουμε δεν υπήρχαν οι σημερινές υποδομές υπήρχε η αγάπη για αυτό το άθλημα.
Οι γονείς να αφήσετε τα παιδιά σας να το διασκεδάσουν γιατί είναι παιχνίδι και έτσι πρέπει να το βλέπουν πρωτίστως και μετά οτιδήποτε άλλο.
Πάνω από όλα ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!O Χρήστος Τσαρμπόπουλος στον Sport fm Πάτρας μετά το τέλος της καριέρας του. Ακούστε την συνέντευξη εδώ: