Αίολος Αγυιάς Α.Ο.

Get Adobe Flash player

Πρωταθλητής Α2 ΕΣΚΑΗ 2015-16


Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ανδρέας Παπαδημητρίου

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους παίχτες μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τους διοικούντες Λυκούδη Πάνο και Νέστορα Νικολόπουλο, που λειτούργησαν την ομάδα επαγγελματικά, καθώς και τον άμεσο συνεργάτη μου Χατζάρα Άγγελο. Ευχαριστώ τους εφόρους Κοσμάτο Γιάννη, Μενέλαο Σαρρή και Νικολάου Αλέξανδρο. Ευχαριστώ τον φυσικοθεραπευτή μας Τηλέμαχο Τσαγκρώνη που νίκησε τον χρόνο πολλές φορές με τους τραυματισμούς. Ευχαριστώ τους χορηγούς μάς, Βαγγέλη Αναγνωστόπουλε να 'σαι καλά. Κυρίως όμως ευχαριστώ τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε φέτος, τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους. Μόλις ξεκινήσαμε,να είστε όλοι καλά!


Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Γλαύκου για την άνοδο του Αίολου Αγυιάς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η:

«Το Δ.Σ. του Γλαύκου, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή και στη διοίκηση του Αίολου Αγυιάς, για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η. Σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».


Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Προμηθέα για την άνοδο του Αίολου Αγυιάς στην Α1 ΕΣΚΑ-Η:

Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΣΚΑ-Η και την άνοδό της στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.